Volg en Retweet Actie-win een V-Moda Headset

** deze actie is reeds beëindigd **

Zoals gisteren aangekondigd; dit Pinksterweekend heeft MijniPad.net een kleine Twitter actie…!

Deze 3 dagen kun je de volgende prijzen winnen;

een V-Moda headset met subliem geluid; de V-Moda Remix Audio
De meest eenvoudige versie binnen de Remix Serie – heel makkelijk; een kwaliteits headset met geweldig geluid.SwitchEasy Nude Case incl. Screenprotector voor de eerste iPadeen V-Moda headset; de V-Moda Remix Voice
Zelfde kwaliteits headset als de Remix Audio – MAAR – met met deze kun je ook een volgend nummer kiezen, even pauzeren EN met Skype kun je ook een gesprek voeren!
Extra leuk; ook te gebruiken als headset voor je iPhone – incl.gesprek aanneme

Je kunt het wel raden; we gaan vandaag beginnen met de V-Moda Remix Audio!

De regels zijn eenvoudig;

actie geldt op zaterdag, 11 juni, tussen 11.00u en 23.00uvolg MijniPadnet en retweet de volgende tekst; RT @MijniPadnet; volg en retweet actie-win een V-Moda headset; http://www.mijnipad.net/?p=3741mocht je een privé twitter account hebben, dan OOK graag een Reactie hier achterlaten! (maar vergeet niet de RT!)uit alle deelnemers wordt er één gelukkige winnaar gekozen (random)en je weet; over de uitkomst etc etc…..wordt niet gecorrespondeerd!MORGEN IS ER EEN NIEUWE ACTIE !

=========================================

Waarschijnlijk een overbodige tip…, MAAR ik weet zeker dat er lezers zijn die deze toch nog niet weten.
Je volume kan ook “snel gedempt worden”; druk de iets langer op je volumeknop (zijkant, rechtsbovenaan) “zachter” en hij gaat direct over naar “mute”… oftewel compleet stil.
Sommige mensen zijn zo onbekend met deze op optie – dat ze denken dat hun iPad geluid kapot is, je hoeft dus niet ongerust te zijn – het is een echte optie op je iPad.

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Are you have Any Suggestions? please add here... But Don't Spam here :)